lördag, juli 14, 2007

Sen sist

Idag skiner tydligen solen och det verkar vara varmt ute, det är ju lite smutt.
I torsdags vid 12 fick jag reda på att jag kunde få vara ledig i på fredagen, fick ett telefonsamtal från en försoven gitarrist och en timme senare var var vi på väg mot Hudiksvall och Folkets Hus (Café August) där för spelning med Västerbrokören.
Innan spelningen var det allsångs på stället, måste säga att folk är inte kloka med att förstöra gamla hederliga låtar vid sådana tillfällen, vi fick även "äran" att bevittna nån slags Elvis-imitatör, han, vad heter han nu igen ..*googlar*.. Henrik Åberg, kommer ni ihåg honom? Han framförde iaf ett gäng låtar a) till inspelad musik b) utan någon större röstlikhet c) inga direkta "Elvis-moves"
Så det var väl ingen större hit, men allsångspubliken verkade gilla det.
Nåväl, innan VBK gick på scen så värmde Charlie Sommar upp med tre låtar, det var kul att äntligen se och träffa honom också. VBK gjorde som vanligt en ypperlig spelning, tyvärr så var det väl inte allsångspubliksmusik, plus att det över hela hudik tydligen var diverse uppträdanden lite överallt, så efter första låten började folk droppa av, och mot slutet var det relativt lite folk kvar. Nåja, vi som var kvar fick ju iaf som sagt en helkväll med hits och godbitar.

Det är väl vad som har hänt sen sist och inget jag har haft tråkigt åt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

det va smom fna.

frollen sa...

Jo, så kan det bli.

Anonym sa...

Då skulle du kolla showen (D)elvis Presley med Birger Schlaug och Fred Lane. FANTASTISKT BRA om Elvis, rockmusiken och tiden som var. Rolig, spännande och musikaliskt jätteskickligt.
Lina